Рени търси ли балет

автор: galeto

Рени търсиш ли си балет от деца

Мнения

wLUXOR аватар автор: LUXOR
местоположение:София
дата: 15.10.2006

Идеята за балет не е лоша, особено сега около новия албум и PR-кампанията свързана с представянето и популяризирането му. За съжаление опаковката продава и знаем, че колкото и добра да е една песен е много трудно да се наложи като хит, ако не се представи по достатъчно атрактивен начин на аудиторията. В този ред на мисли Рени трябва да подготви нещо наистина зрелищно, за да може новия проект да събере и да обхване възможно по-голяма аудитория и да има тотален успех. Предполагам, че след като албума се появи на пазара ще виждаме често Рени в различни телевизионни предавания да представя новите песни и мисля, че няма да е зле да се помисли по какъв по-интересен, атрактивен и интригуващ начин да се представят те - не само в медиите, но и по участия. В този ред на мисли един балет с добре направена хореография би бил от полза.

wadmin аватар автор: admin
местоположение:няма данни
дата: 16.10.2006

Хм, не знам. Не си представям Рени да пее и около нея да танцуват деца. Би ми изглеждало доста смешно на фона на софт-порно клип индустрията в България, където се чудят само как да покажат гърдите или задните части на певиците. Погледайте малко телевизия "Планета" или "Фен" и ще разберете за какво говоря. Представяте ли си - Рени гледа съблазнително, а около нея подскачат дечица. Би бил най-абсурдния клип, който се е появявал на света.

За да може това да се осъществи, трябва да има конкретен проект(песен) с детска тематика, а аз лично не се сещам за такава в творчеството на Рени.

wkobi аватар автор: kobi
местоположение:Yambol / Sofia
дата: 16.10.2006

Идеята Рени да има балет е добра,ама далеч не е така,ако става въпрос за детски балет,поне според мене де.Надявам се да не съм засегнал galeto.

woracle аватар автор: oracle
местоположение:няма данни
дата: 17.10.2006

И аз не виждам какво може да направи Рени за момента с детски балет, освен да им се радва и да ги чака да пораснат. Гале, учи се и стани добра. Не бързай - славата няма да заобиколи работливите, защото им личи. Успех!

wblue_eyes аватар автор: blue_eyes
местоположение:няма данни
дата: 24.10.2006

Съсласна с Петър.

wsimbatka аватар автор: simbatka
местоположение:sliven
дата: 14.05.2007

идеята за балет е супер и ако Рени наистина си търси сериозен балет(не от деца), аз мога да предложа моя,колкото и не скромно да звучи. занимавам с балет от години и много 6те се радвам ако Рени има такава идея и иска да я реализира и се обарне към мен.

wPR_Menager RENI аватар автор: PR_Menager RENI
местоположение:PR_Menager RENI
дата: 27.11.2008

По повод предстоящата си подготовка за новия клип, който предстои да бъде заснет до края на годината, РЕНИ търси добре изглеждащи мъже за участие в снимките на клипа. За тези от вас които ще прояват интерес моля изпращайте вашите снимки и кратка информация за вас на имейл pr.reni@gmail.com

Напиши мнение

За да оставите мнение трябва да влезте от тук. Ако нямате профил, регистрирайте безплатно тук.