"Йерусалим" - видеоклип

автор: rosen_666

Гледахте ли вече най-новият клип на РЕНИ по песента "Йерусалим". Какво е вашето мнение, как са се спревили РЕНИ и екипа?

Мнения

wLUXOR аватар автор: LUXOR
местоположение:София
дата: 03.09.2006

Разбира се, че гледах клипа и се опитвам при вяка възможност да го гледам отново! Клипа ми допада много - стилен е, изчистен и много свеж! Рени е зашеметяваща като визия! Разбира се можело е да се направи и още по-добре (винаги има какво да се желае), но според мен и така е страхотен и добре направен! Предпочитам този вариант на клипа, отколкото да е заснет във фоайето на някой хотел, където преди него са снимани 100 клипа и след него ще бъдат снимани още други 100. Вече ми писна от еднакви клипове, в които се показват все едни и същи места и кадри! Затова се радвам, че Рени прави различни клипове и се надявам и занапред да е така! Едни от най-хубавите клипове в България са на Рени - не само последните два, но и много преди тях!

wkobi аватар автор: kobi
местоположение:Yambol / Sofia
дата: 04.09.2006

Новият клип на Рени по невероятната песен "Йерусалим" е страхотен.Клипът е много свеж и супер приятен за гледане!А визията на Рени е зашеметяваща!!!Целият екип,работил по този проект,се е представил отлично!!!Клипът е доста интересен и определено няма аналог!Специален поздрав за всички с "Йерусалим"!!!!!!!!

wrosen_666 аватар автор: rosen_666
местоположение:Нова Загора/Пловдив
дата: 23.09.2006

Страхотен клип, макар и без история, но РЕНИ реши да заложи на визия и стил. Клипът е с много летен заряд и определено е поредния хит на РЕНИ!

wLUXOR аватар автор: LUXOR
местоположение:София
дата: 11.10.2006

Прави ми впечатление, че откакто клипа се завъртя и по "Планета" по форумите се срещат много положителни оценки и за клипа и за песента, разбира се - има и недоволни, но те не са кой знае колко много. Радвам се, че за момента нещата се развиват така добре около Рени и новите й проекти! :)Мисля, че така и ще продължи да бъде, но е добре да има повечко реклама.

woracle аватар автор: oracle
местоположение:няма данни
дата: 17.10.2006

Ще бъда лош... На този екип трябва да му се забрани да снима. Мисля, че са се отнесли срамно безотговорно с работата си.

Клипът е безмислена поредица от визуални ефекти, нямащи нищо общо помежду си. Камерата подскача непрекъснато и след 3те минути на песента ме болят очи и се чувсвам все едно излизам от центрофуга. Гледал съм го достатъчно много, за да мога да го разнищя кадър по кадър, но няма да го правя. Ще се огранича до две неща.

В средата на песента има един момент когато дават как Рени се завърта и пуф... до нея цъфва едно черно мастилено петно. Ей така... от нищото. Що за приумица?! Направо отврат.

В клипа има едно завъртане на главата, дето все едно се разполувява. Мисля, че част от тях са заимствани от една песен на Дженифър Лопез... дето се пееше "Дзън-дзън-дзън". Само дето в Йерусалим изглежда супер нескопосано. Загледайте се и ще видите как лявата и дясната част се разминават. Нескопосана работа, чак яд ме хваща.

Песента е хубава, но клипа не искам да го виждам поради здравословни съображения.

wkobi аватар автор: kobi
местоположение:Yambol / Sofia
дата: 18.10.2006

Ами въпрос на вкус.На мене видеото ми харесва много!!!

wrosen_666 аватар автор: rosen_666
местоположение:Нова Загора/Пловдив
дата: 18.10.2006

Съгласен съм напъл с kobi , но разбира се, че всеки има право на мнение.

wnai_golqmata_fenka_na_Reni = ) аватар автор: nai_golqmata_fenka_na_Reni = )
местоположение:СофиЯ
дата: 02.06.2008

За мен Рени както винаги се справи отлично :) Клипът е прекрасен...

wBrianKeidg аватар автор: BrianKeidg
местоположение:Xfqrjdcrbq
дата: 14.04.2010

Обалденный клип! Мне очень понравился! Респект! Рени - лучшая!

_______________________________

http://mansonomaniya.narod.ru

http://x-c-rap.com

Напиши мнение

За да оставите мнение трябва да влезте от тук. Ако нямате профил, регистрирайте безплатно тук.