Топ 3 на Форумците в сайта

автор: kobi

Не знам дали е удачно да пускам тема от такова естество във форума на сайта на Рени,но ще рискувам(моля да бъда извинен все пак,ако това е неправомерно).Целта на темата е всеки от потребителите на сайта да запише 3-ма от посетителите му,които смята,че са най-дейни за неговото развитие,които му правят най-голямо впечатление или,които просто му допадат.До края на месеца всеки ще има възможност да гласува и точно на 1-ви септември ще бъдат ясни 3-мата ,събрали най-много от форумското доверие.Правилата са много прости:

1.подредете от 1-во до 3-то място избраните от вас форумци

2.за 1-во място всеки избран получава 3 т.,за 2-ро място-2 т.,а за 3-то-1 т.

3.всеки има право да гласува само по веднъж

4.и така първите 3-ма с най-голям вот стават победители

Успех на всички!!!!!

Мнения

wblue_eyes аватар автор: blue_eyes
местоположение:няма данни
дата: 03.08.2006

Ей, Коbi ти най-отпускарският сезон си избрал да правиш класация. Едва ли ще има много участници, а е и трудно да се подредят участниците. Аз бих гласувала така:

1. luxor

2. kobi

3. teo

Смятам, че ти имаш голям принос за сайта, но те слагам на 2-ро място, понеже те нямаше дълъг период от време.

wLUXOR аватар автор: LUXOR
местоположение:София
дата: 03.08.2006

Доста трудничка задача наистина. Като цяло има няколко човека, които редовно посещават сайта, пишат във форума също и коментари в галериите със снимки, а останалите като цяло не са особено редовни посетители. Моята класация е следната:

1. kobi

2. rosen_666

3. blue_eyes

kobi определено има сериозни заслуги за развитието на сайта и е редовен посетител и деен участник във форума - благодарение на него се намериха някои от липсващите текстове на песни от първия албум на Рени - "Искам те", а и помогна много за корекцията на грешки допуснати в текстове на песни от останалите албуми на Рени. Освен това се вижда, че повечето теми във форума са пуснати от него. Поставям го на първо място не само заради приноса му в този сайт и форум, но и заради дейното му участие и в други форуми, където също доста дейно прави теми за Рени и я подкрепя непрекъснато.

rosen_666 също се вижда, че посещава форума редовно и допринася за развитието му.

За третото място определено доста се колебах, смятам че там могат да се поставят доста хора, които имат относително еднакви заслуги, но регламента изисква да се посочи само един. Посочвам blue_eyes, заради някои нейни коментари, които просто ми направиха впечатление.

wrosen_666 аватар автор: rosen_666
местоположение:Нова Загора/Пловдив
дата: 03.08.2006

Наистина е трудно да се подредят само 3 места, защото свеки, който посещава официалния сайт на РЕНИ, има заслуги за неговото развитие, но все пак....

1. kobi

2. LUXOR

3. teo

kobi - участва и създава доста от темите във форума.

LUXOR - той също взима голямо участие за развитието на сайта.

teo - третото място е наистина спорно, но поставям teo.

wteo аватар автор: teo
местоположение:София
дата: 04.08.2006

Благодаря на Rosen_666 и на blue_eyes,които без да ме познават ме поставят на трето място!Следя развитието на сайта още от неговото създаване и когато имам време се вклю4вам с мнение или коментар!Смятам,4е Kobi и LUXOR са най-дейни и изобретателни като теми и идеи!На трето място слагам вси4ки останали,които са изразили мнение или са дали препоръки в форума,вси4ки ,които са подкрепили РЕНИ,защото го заслужавате!

wblue_eyes аватар автор: blue_eyes
местоположение:няма данни
дата: 04.08.2006

Към teo...

Съгласна съм с теб teo, че kobi и luxor се забелязват сред другите във форума. Първото и второто място са ясни, но трябва да посочиш някой за третото, дори яко искаш и себе си. Аз също не знаех кого да сложа на 3-то място. rosen-666 редовно коментира, baywatch_girl и тя ми се е набила в главата като име. Дори и един път да си писал принос имаш, но класацията която kobi е обявил е за трима души. Би трябвало да посочиш твоите трима с имена .

Към всички: Не сте ли съгласни?

wkobi аватар автор: kobi
местоположение:Yambol / Sofia
дата: 05.08.2006

Да си кажа честно аз съм много затруднен не толкова за 1-вото и 2-рото място,колкото за 3-тото.Тук има доста хора,които имат заслуги за този сайт,за което им благодаря.И така,ето ги и моите 3-ма форумци:

1.LUXOR

2.rosen_666

3.teo

wreni_forever аватар автор: reni_forever
местоположение:няма данни
дата: 10.08.2006

1.kobi

2.rosen_666

3.LUXOR

На мен ми беше много трудно да опредаля кои трима да класирам,но според мен това са хората които наи често се забелязват сред дугите форумци!!!

wkobi аватар автор: kobi
местоположение:Yambol / Sofia
дата: 19.08.2006

Реших,че забележката на blue_eyes е наистина уместна,ето защо мисля,че гласуването в тази класация трябва да продължи не до края на Август,а до края на Септември.В началото на Октомври ще обявя резултатите от гласуването.

wkobi аватар автор: kobi
местоположение:Yambol / Sofia
дата: 11.10.2006

Тази тема е от доста време тука.Далеч не ми беше целта да гласувате за мене или за който и да било,просто исках по този начин да ви провокирам,за да пишете повече в сайта.Така или иначе всички знаем кои имат принос за форума.Забелязвам,че много хора са регистрирани тука и то не само фенове на Рени,но една много малка част от тях пишат.Мисля,че нещата не трябва да са така,за това призовавам всички да пишат поне от време на време, 1-2 седмично във форума на сайта,за да има по-голямо развитие този форум.Надявам се,че ще се вслушате в написаното от мен

woracle аватар автор: oracle
местоположение:няма данни
дата: 17.10.2006

:)Коби - кефиш ме. Ентусиазмът ти е непреклонен. Мисля, че такова гласуване е безсмислено, но ти си знаеш. Всеки, който огледа форума може да види, че пишете най-вече ти и Луксор. Сега е средата на Октомври - ще броиш ли резултати? :)

wkobi аватар автор: kobi
местоположение:Yambol / Sofia
дата: 18.10.2006

Ха-ха...Ами аз много ясно написах в предишния си пост,че няма нужда да обобщавам резултатите и че наистина класацията беше пусната от мен с цел да провокирам вниманието на повечето потребители,за да пишат по-честичко.Има много хора в сайта,а повечето предпочитат само да четат,без да пишат.Това,обаче според мен не е правилно.Така че хора "Пишете!",защото всеки трябва да каже това,което мисли ,а не да си стои безучастен.

wblue_eyes аватар автор: blue_eyes
местоположение:няма данни
дата: 24.10.2006

Съгласна съм с kobi. Сайта се посещава, но хората не пишат, а предпочитат да четат. Признавам, че понякога и аз правя така. Влизам само чета и разглеждам. Понякога искам да отговоря, но или съм уморена или имам др.работаи нямам време. Но когато искам да кажа нещо положително или отрицателно, за неща свързано с Рени и с тази музика, знам че в сайта ще има с кой да коментирам и ще чуя различни мнения по дадена тема.

wanelia_ani14 аватар автор: anelia_ani14
местоположение:drqnovo
дата: 01.11.2006

здравейте! Aз сам нова в сайта на Рени!но най-много ми допаднаха и харесаха ;

1.teo

2.LUXOR

3.kobi

мисля,че те са най-добрите!

Това е моето мнение за най-добрите форумци! :):):)

wLUXOR аватар автор: LUXOR
местоположение:София
дата: 01.11.2006

Здравей, Ани - добре дошла в Renistar.com! :) Надявам се да пишеш честичко във форума. Кobi и blue_eyes са абсолютно прави - доста хора са регистрирани в сайта и доста хора влизат, но за съжаление само да четат коментарите на другите. :( Тази класация наистина беше интересна провокация от страна на kobi, но за съжаление ефекта не е такъв какъвто се очакваше. Сега се сещам, че преди време (когато излезе албума "Влюбих се опасно") един фен на Рени беше писал писмо до редакцията на сп. "Нов Фолк", което започваше по този начин - "Фенове на Рени, ние ли сме най-мързеливите?". Ще ми се наистина повечко хора, които харесват Рени, да влизат тук и заедно да дискутираме за всичко случващо се около нашата любимка. Предоставя ни се този прекрасен и добре поддържан сайт и форум - нека го използваме оптимално. :) Мненията ни не са "глас в пустиня" - те стигат до Рени, самата тя честичко ни посещава и следи развитието на сайта, и винаги в свои интервюта споменава него и нас, вслушва се в критиката, в оценките ни и в предложенията ни. Какво повече бихме могли да искаме?

wLUXOR аватар автор: LUXOR
местоположение:София
дата: 05.11.2006

Напоследък milena-plovdiv направи наистина много и допринесе за развитието на сайта. Браво, Милена - благодарение на теб се намериха огромна част от липсващите сръбски текстове на песните на Рени! :)

wEvgeni аватар автор: Evgeni
местоположение:няма данни
дата: 11.11.2006

Kobi

LUXOR

rosen 666

Най-много техни мнения срещнах. :P

wmitko93 аватар автор: mitko93
местоположение:Добрич
дата: 04.04.2008

Определено Коби и Луксор са най - дейните тук. Всъщност, те ми направиха впечатление с подкрепата си за Рени и в други форуми. Определено спомагат много за развитието на сайта и форума. Колкото до посещаемостта - обещавам да посещавам това уютно местенце честичко. :)

wvasil.runevski аватар автор: vasil.runevski
местоположение:Botevgrad
дата: 24.12.2009

1. kobi

2. nai_golqmata_fenka_na_Reni = )

3. rosen 666

wvankata69 аватар автор: vankata69
местоположение:sofiq
дата: 16.01.2010

1. kobi

2. nai_golqmata_fenka_na_Reni = )

3. rosen 666

wnai_golqmata_fenka_na_Reni = ) аватар автор: nai_golqmata_fenka_na_Reni = )
местоположение:СофиЯ
дата: 18.01.2010

еее...мерси много! :D :)

Напиши мнение

За да оставите мнение трябва да влезте от тук. Ако нямате профил, регистрирайте безплатно тук.