Лана Броз открадна най-новата песен на Рени - "Сваляч" 2009

автор: kobi

Певицата Лана Кроз съвсем изненадващо представи преди няколко дни пред българска публика песен, която е на Рени и е била предвидена да влезне в последния сръбски албум на певицата с най-чаровната усмивка.Песента на Рени се казва "Сваляч" или с други думи "Frajer", а проекта на Лана носи името "Crta Posljednja".Чуйте песента на Рени (демо) за първи път тук:

*****

http://www.vbox7.com/play:f67665df

Мнения

wnai_golqmata_fenka_na_Reni = ) аватар автор: nai_golqmata_fenka_na_Reni = )
местоположение:СофиЯ
дата: 21.05.2009

Песента на Рени е страхотна!Много ми харсва,но защо тази певица я е откраднала? :( Много,много ми харесва парчето!Цял ден си го слушам ;) Прекрасно е изпълнена от нашата любимка :)

wrosen_666 аватар автор: rosen_666
местоположение:Нова Загора/Пловдив
дата: 21.05.2009

Незнам какво да кажа...и на мен много ми харесва песента, но неразбирам защо тази певица я е откраднала. Искам да разбера дали РЕНИ ще включи тази песен в следващия си албум или ще остане само факта, че тази песен е била за РЕНИ! Найстина песента е много хубава...

wLUXOR аватар автор: LUXOR
местоположение:София
дата: 29.05.2009

Песента наистина звучи доста интригуващо, а и това все пак е само демо версия. В завършен вариант си мисля, че резултатът би бил впечатляващ, но какво да се прави.... Нищо....... сигурен съм, че Рени ще подготви още по-хубави песни от тази! :)

Напиши мнение

За да оставите мнение трябва да влезте от тук. Ако нямате профил, регистрирайте безплатно тук.