Какво мислите за новия албум на Рени "Опа,опа..."?

автор: nai_golqmata_fenka_na_Reni = )

Аз смятам,че е СТРАХОТЕН! Много ми харесва и всички песни ми станаха любими :)Точно това,което очаквах от Рени-поредния великолепен албум!А вие как мислите?

Мнения

wld_bayern аватар автор: ld_bayern
местоположение:няма данни
дата: 18.06.2008

Извинявай ти откъде го купи?

wMiRoS_08 аватар автор: MiRoS_08
местоположение:Самоков
дата: 19.06.2008

Албума е НЕВЕРОЯТЕН !!! Просто нямам думи !!!

wnai_golqmata_fenka_na_Reni = ) аватар автор: nai_golqmata_fenka_na_Reni = )
местоположение:СофиЯ
дата: 19.06.2008

Еми има го на реповете :)

wLUXOR аватар автор: LUXOR
местоположение:София
дата: 20.06.2008

Албумът е просто брилянтен и в момента най-трудния въпрос, който някой може да ми зададе е коя е любимата ми песен :)) ..... като дете в сладкарница съм....хахахаха – радвам им се на всички и не мога да им се наситя!!! :) Рени за пореден път не изневерява на себе си и е направила нещо невероятно добро като качество! Композициите са страхотни сами по себе си, а тя е изпяла вокалите така, както винаги го е правила с невероятния си “топъл” и “слънчев” глас – с много чувство, с много мисъл, вдъхновено и с отношение. Успяла е да овеществи съновиденията на композиторите и текстописците, да им придаде плът и форма, и да превърне механичния сбор от ноти и думи в нещо наистина красиво и въздействащо. За цялостно звучене на албума му давам 10/10! Много се радвам, че песните отново са доста разнородни и всеки би могъл да си хареса нещо, има песни за всяко настроение и състояние на духа. Радвам се, че вече имам това малко богатство в музикалната си колекция и искрено пожелавам на Рени този проект да й донесе много успехи както в Сърбия, така и в България! :))

wBibito аватар автор: Bibito
местоположение:Перник
дата: 20.06.2008

Всяка една похвала за албума,ще бъде малка...всяка една песен ми е на сърцето. Страхотен проект,не мога да спра да го слушам.Поздравления за брилянтната работа на Рени! Много съм щастлива,че го имам в ръцете и се надявам,че ще грабне цялата алдитория на тази музика.... Успех, Рени !!!!

wrosen_666 аватар автор: rosen_666
местоположение:Нова Загора/Пловдив
дата: 23.06.2008

Уникален албум! За мен всички са хитове и то страхотни! Голямо завръшане ще направи РЕНИ на сръбската сцена, сигурен съм, че сърбите ще я оценят подобаващо!

Напиши мнение

За да оставите мнение трябва да влезте от тук. Ако нямате профил, регистрирайте безплатно тук.