Харесва ли ви обновеният сайт?

автор: kobi

Дълго време ние,феновете на Рени,4акахме обновяването на този сайт.Това,оба4е ве4е е факт.Харесва ли ви промяната?

Мнения

wblue_eyes аватар автор: blue_eyes
местоположение:няма данни
дата: 06.05.2006

Да.Новият сайт на Рени ми допада страшно много.Мисля ,че е много свеж ,идеен и лесено се работи с него.Предполагам ,че сайта ще се попълва все повече,защото Рени ще прави много нови неща ,а ние ще научаваме за тях от сайта:)))

wLUXOR аватар автор: LUXOR
местоположение:София
дата: 06.05.2006

Сайтът е много добър, харесва ми и ще го посещавам редовно. Разчитам да се обновява честичко с най-новте неща около Рени.

wdivata аватар автор: divata
местоположение:Haskovo
дата: 06.05.2006

Сайта е супер и фотосесиите на Рени са страхотни!Много е красива.

wrosen_666 аватар автор: rosen_666
местоположение:Нова Загора/Пловдив
дата: 09.05.2006

Сайта е убиец!!!!!Страхотен е!!!Ще е добре да се обновявя често за да сме в крак със събитията свързани с РЕНИ.

wkobi аватар автор: kobi
местоположение:Yambol / Sofia
дата: 10.05.2006

На мен ли4но сайтът ми допада и то много.Но трябва да не забравяме,4е той тепърва ще бъде подпълван и разширяван,така 4е ние на практика има още много какво да видим.

wbaywatch_girl аватар автор: baywatch_girl
местоположение:Бедрок
дата: 18.05.2006

Сайтът е прекрасен!

wmargi89 аватар автор: margi89
местоположение:София
дата: 20.05.2006

Страхотен е сайта - браво на хората, които са го направили!!!!!!!

wkamen аватар автор: kamen
местоположение:ruse
дата: 14.06.2006

Благодаря на създателите на сайта,защото е много як и е един от най-добре поддържаните наред с този на Екстра Нина и Глория.

wkobi аватар автор: kobi
местоположение:Yambol / Sofia
дата: 04.09.2006

Ами сайта започва да ми харесва все повече.Информацията се обновява непрекъснато,както и снимките!!!В съвсем реално време ние получаваме най-новото около Рени и то прясно ,прясно дето се вика.Такъв е случаят например с "Пирин Фолк".Благодаря ви!!

wLUXOR аватар автор: LUXOR
местоположение:София
дата: 04.09.2006

Съгласен съм с kobi! Сайта е прекрасен и се развива много добре и много по-добре от предишния му вид. В момента наистина това е единственото място където можеш да намериш актуална и коректна информация относно Рени и нещата около нея. Радвам се, че и самата Рени за кратък период от време намери свободна минутка и ни навести вече два пъти - много се надявам скоро пак да го направи. :) Харесва ми и как се развива форума, но мисля че ще е чудесно, ако повече от регистрираните потребители пишат и изказват мнение по-често, така ще има повече материал да дискутиране. В крайна сметка по този начин можем да бъдем полезни и на Рени с идеи, желания, критики и предложения.

wLUXOR аватар автор: LUXOR
местоположение:София
дата: 15.10.2006

Сайтът ми харесва все повече с всеки изминал ден - не спира да се развива и обновява непрекъснато, което много ме радва. Много се радвам, че вече са качени и клиповете на Рени - сега ще можем да ги гледаме когато си поискаме.Имам едно предложение - и в двата си самостоятелни концерта в зала 1 на НДК Рени изпълни някои песни, които не са от нейния репертоар и ги няма като официално реализирани записи, поне не ги е пускала. От концерт-промоцията на "Като птица" това е "Yorgovani", което изпълни с колегата си Енес Бегович и песента на Лепа Брена - "Ti si moj greh". От концерта "Влюбих се опасно" такива песни са "Djurdjevdan" и "Samo". Мисля, че ще е интересно да ги има и тези нейни изпълнения в сайта, ако е възможно разбира се. Също и съвместното й изпълнение с Ера Ойданич на песента "Mercedes" отново от концерта на "Влюбих се опасно". Другото ми предложение е да се направи и един нов раздел, в който да се помести информацията за видео реализациите, които има Рени - има предвид обложките на видеокасетите от концертите "Като птица", "Влюбих се опасно", DVD-то с клиповете.

wkobi аватар автор: kobi
местоположение:Yambol / Sofia
дата: 16.10.2006

Сайтът определно става все по-хубав и готин,особено след като вече са качени и клиповете на Рени!Картината им е направо супер!!!Надявам се скоро да можем да си слагаме и аватари,и подписи.

wrosen_666 аватар автор: rosen_666
местоположение:Нова Загора/Пловдив
дата: 16.10.2006

Наистина сайтът е страхотен и най-важното, че търпи развитие, а видеоклиповете са страхотни и можем да ги гледаме когато си поискаме!Дано да се реализира и предложението на LUXOR!

woracle аватар автор: oracle
местоположение:няма данни
дата: 17.10.2006

Сайтът е много добре. Разбира се има какво още да се желае, но вярвам, че е въпрос на време. От друга страна нивото му е на светлинни години от сайтове на други български изпълнители, които изглеждат набързо скалъпени, колкото да има нещо. Изпълнителите са толкова заинтересувани, че сигурно дори не знаят адресите им.

Евала на Рени за усилията, които полага, за да сме добре информирани.

wblue_eyes аватар автор: blue_eyes
местоположение:няма данни
дата: 24.10.2006

ХАХАХА ...oracle, плюеш, плюеш, ама и хвалиш. Ами как да си кривим душата и да кажем на хубавото лошо? Сайта става все по-готин. Има развитие определено. Добре, че не е от типа "имаме сайт -стига толкава" и изобщо изпълнителя не се интересува работи ли ,подържа ли се, обновява ли се, посещава ли се. А и всеки може да изкаже мнение препоръки, какво иска да има в него/ако е възможно де/.И Рени отделя време да отговаря на въпросите ни.Казвам си честно и откровено сайта ме радва много.

wEvgeni аватар автор: Evgeni
местоположение:няма данни
дата: 11.11.2006

Да,на много високо ниво е.Има много снимков материал,което ми харесва.

wLUXOR аватар автор: LUXOR
местоположение:София
дата: 06.03.2008

Мисля, че ще бъде добре, ако в скоро време сайтът се поосвежи малко - според мен е време вече.

wmitko93 аватар автор: mitko93
местоположение:Добрич
дата: 04.04.2008

Самото оформление на места не ми допада - леко разхвърляно изглежда. Като галерията например. Но иначе всичко е изчистено, лесно разбираемо и определено това е мястото, където е поместено наистина всичко за Рени. Или почти всичко - не знам дали има вписано някъде информацията за отличията и наградите, които е получавала да речем...

wkobi аватар автор: kobi
местоположение:Yambol / Sofia
дата: 22.01.2009

Искам да споделя, че в момента сайта изглежда много добре с новите опции, които имаме ние, потребителите.Надявам се, съвсем скоро, да има и още промени...

wnai_golqmata_fenka_na_Reni = ) аватар автор: nai_golqmata_fenka_na_Reni = )
местоположение:СофиЯ
дата: 23.01.2009

Определно,така е много по-добре ;) Страхотно е!Браво ;)

wBibito аватар автор: Bibito
местоположение:Перник
дата: 24.01.2009

Сайта стана перфектен.Време беше наистина! :) Страхотен е !!!

wkobi аватар автор: kobi
местоположение:Yambol / Sofia
дата: 05.09.2009

За цяла година единственото, което се добави като екстра в сайта са само тези аватари ...

Нищо чудно, че на никой не му се пише тук!

wpepi89 аватар автор: pepi89
местоположение:Добрич
дата: 07.12.2009

Хубав е сайта! Аз от скоро съм тук и ми харесва ;)

wJujka аватар автор: Jujka
местоположение:Stars zagora
дата: 16.06.2011

Саита много ми харесва като дизаин и визия,но има още какво да се желае от сайта.Ще бъде много добре ако се обнови цилия сайт и да се сложат нови раздели във сайта.

Напиши мнение

За да оставите мнение трябва да влезте от тук. Ако нямате профил, регистрирайте безплатно тук.