"Не, то ни сам я" или "Заведи и бежи"?

автор: kobi

Както знаете в предстоящия сръбски албум на Рени ще има цели два супер дуета с две от легендите на сръбския турбо фолк - Мирослав Илич и Неда Украден.Парчетата сами по себе си са много различни.Парчето с Неда Украден - "Не то ни сам я" клони повече към поп стила, а с Мирослав Илич - "Заведи и бежи" е типичната сръбска песен.Предполагам повечето от Вас са чували и двете песни, така че може да коментирате коя от двете е по-добра според Вас и коя би станала по-голям ХИТ?

Мнения

wrosen_666 аватар автор: rosen_666
местоположение:Нова Загора/Пловдив
дата: 07.04.2008

Да наистина това са два страхотни дуета, трудно се намира място за сравнение, защото са много различни - поредните два хитови дуета. Но все пак...на мен лично дуета с Неда Украден ми харесва малко повече::)))!

wLUXOR аватар автор: LUXOR
местоположение:София
дата: 07.04.2008

Хмммммммм, труден избор наистина. Двете песни са коренно различни - докато "Zavedi i bezi" си е типичната сръбска, балканска песен, то "Ne, to ni sam ja" наистина клони повече към поп музиката - много музикантско парче. "Zavedi i bezi" всякаш е по-далеч от лично моя вкус, но пък е песен с много настроение и може би точно затова ми харесва и с удоволствие си я слушам честичко. "Ne, to ni sam ja" наистина ми харесва безкрайно много, жестока песен просто. На мен лично определено тя ми е фаворит. Що се отнася до това коя от двете би станала хит - ако говорим за Сърбия, струва ми се, че "Zavedi i bezi" има по-голям шанс да стане здрав хит там, а за България - определено не знам. Тук си има сериозни почитатели на типичните сръбски ритми, но пък има и хора, на които това звучене не им е много по вкуса, така че нямам идея коя песен би дръпнала повече. Надявам се само и на двата дуета да им се обърне вниманието, което заслужават, защото са много готини парчета всяко за себе си.

wkobi аватар автор: kobi
местоположение:Yambol / Sofia
дата: 19.04.2008

И двата дуета на Рени според мен са супер добри, но не мога да скрия, че съм полудял по "Не, то нисам я".Песента е много интересна не само като музика, но и като текст и аранжимент.Надявам се, че песнета ще има и свой видеоклип, защото си е потенциален хит."Заведи и бежи" също е любима моя песен, но на фона на дуета на Рени с Неда Украден, мисля че малко се губи...

wBibito аватар автор: Bibito
местоположение:Перник
дата: 27.04.2008

И двете песнии бързо ми останаха в съзнанието! И двете са прекрасни! "Zavedi i bezi" си е типична сръбска песен и наистина когато я чук а първи път много ми допадна! Обаче везните ми клонят определено към "Ne, to ni sam ja"! Изключителна песен с невероятен текст и самият начин по който я изпълняват Рени и Неда е невероятен!Тя моят фавортит! Вече коя ще стане по голям хит е много труден въпрос,защото двете парчета нямат нищо общо по между си.А пък защо не и двете да се превърнат в хитове,всеки има свои вкус... всичко е въпрос на време!

wnai_golqmata_fenka_na_Reni = ) аватар автор: nai_golqmata_fenka_na_Reni = )
местоположение:СофиЯ
дата: 07.05.2008

ами на мен лично повече ми харесва Не,то ни сам я...:) мноооооооого е яка...

wvasil.runevski аватар автор: vasil.runevski
местоположение:Botevgrad
дата: 02.02.2010

съгласен съм с Естел,Не,то ни сам я ми харесва повече :)

Напиши мнение

За да оставите мнение трябва да влезте от тук. Ако нямате профил, регистрирайте безплатно тук.