Мега-концерт на РЕНИ-31.03.2008-коментари

автор: RENI_THEBEST

Концертът мина.Рени отново поднесе невероятен спектакъл на своите фенове.

Моите поздравления за Рени и целият и екип!

И дано Рени издаде концерта и на DVD!

Мнения

wkobi аватар автор: kobi
местоположение:Yambol / Sofia
дата: 31.03.2008

Едва ли има думи, с които да мога да опиша, това, което тази вечер се случи в Зала 1 на НДК.Напук на всички и всичко, Рени за 3-ти път напълни най-голямата ни концертна зала и показа на хората, това, което никой друг не може.Не знам, дори какво да напиша на хората, защото едва ли ще усетят какво чувствам, ако не са били и те свидетели на ТОВА ГРАНДИОЗНО СЪБИТИЕ.Рени беше величествена и ослепителна, и в 3-те тоалета, които смени.Сцената беше неповторима, а танците на балетите бяха черешката на тортата.Живите изпълнения на Рени бяха не просто неповторими, а бяха 1 към 1 със студийните записи на песните, което почти никой у нас не може да издокара, да не говорим пък и до най-малкия тон!

Евала, Рени, евала, защото си звезда, защото хората те обичат, защото правиш най-доброто и ето, че най-големият подарък е твой днес - ПРЕПЪЛНЕНАТА КОНЦЕРТНА ЗАЛА!

Бъди жива и здрава и продължавай да твориш със същия неуморен дух!

wBibito аватар автор: Bibito
местоположение:Перник
дата: 01.04.2008

Нямам думи с който мога да опиша този концерет,радвам се,че Рени успя да напълни залата за 3път и затвору злите езици на всички.Концерта беше великолепен,прекрасен... Живите изпълнения бяха грандиозни и на на ниво,тоалетите на Рени бяха великолепни!!! Мойте искрени почитания към теб Рени- Ти си истинска мега звезда заслужаваш всичко най-хубаво.

wmitko93 аватар автор: mitko93
местоположение:Добрич
дата: 03.04.2008

Много уважавам и харесвам Рени - заради песните й и заради това, което е като човек. Радвам се, че е постигнала такъв голям успех и че се справя така добре и сама. Силно се надявам да видим концерта под някаква форма - като ДВД или като запис по някоя музикална телевизия. Поклон пред Рени, само така да продължава!

wLUXOR аватар автор: LUXOR
местоположение:София
дата: 03.04.2008

Концертът беше наистина невероятен! Съвсем спокойно ще кажа, че в този случай определението “грандиозно” е напълно уместно и е употребено много на място! Наистина съм впечатлен от това, че за толкова кратко време, може би около месец, Рени и екипът й успяха да организират такова голямо събитие и то на изключително високо ниво!

Много съм доволен от визията на сцената – просто имаше уют, нещо което човек рядко може да види и усети на други концерти. Обикновено се струпват разни железа и се чувстваш като пред изкупвателен пункт за метали или декора е толкова евтин и прост.... всякаш е взет от някое основно училище, след като е минал празникът на буквите на първокласниците :)... Отделните компоненти седят адски бутафорно и натрапчиво, и през цялото време дразнят окото и не ти позволяват да се потопиш в атмосферата. Много се радвам, че на празника на Рени това не беше така! На сцената наистина имаше много уют, много топлина, много стил! Оценка – Отличен 6!

Тоалетите на Рени бяха просто разкошни! Кой от кой по-красив и впечатляващ, много елегантни, много стилни, много женствени и в унисон с атмосферата и с настроението, което създаваха песните. Цялостната визия на Рени беше просто перфектна и няма как – отново поставям оценка 6!

Безкрайно доволен съм и от хореографията! Най-после нещо красиво, интелигентно, много арт и с наистина много съдържание! Безкрайно съм очарован от това, което имах възможност да видя на сцената! Чудесна работа свършиха танцьорите! Оценката ми отново е Отличен 6.

Накрая, но всъщност най-същественото – изпълнението, озвучаването, подбора на песните.... Поздравявам Рени, както винаги, така и сега пя изключително и само на живо и се справи перфектно! Наистина лично аз не усетих слаб момент в изпълненията й – както винаги много емоция, прецизност и професионализъм! Евала за това, че беше ангажирала и оркестър и инструменталите на песните й се “раждаха” на момента. Надявам се нашата публика да оцени това, защото ние тук всякаш сме свикнали музиката ни да бъде понапудрен медиен продукт. По-развитите общества ценят и предпочитат “живото” изкуство, това което се създава на мига. Нито публиката, нито големите музиканти или пък продуцентите се влияят от CD-та и клипове, искат да те чуят на живо...... рекламата на големите звукозаписни компании не им влияе, искат да чуят качествата ти на живо и да преценят – ставаш или не.

Песните, които бяха изпълнени също бяха много добре селектирани и разпределени в трите части на концерта. Разбира се, много от страхотните си песни Рени не изпя, но няма как да чуем всичко в рамките на един концерт.... Озвучаването също беше на ниво, въпреки че каквото и да си говорим – прехвалената Зала 1 на НДК има кофти акустика и провеждането на качествен концерт там, от гледна точка на озвучаването, е същинска утопия. Но, такива условия предлага залата и няма как....

Адски съм доволен, че на концерта не се чу обичайният репертоар на фолк певиците, който е: “Здравейте, София!” (повторено към 10 000 пъти, все едно сме малоумни и не знаем къде се намираме, та трябва да ни се повтаря), “Полудяваме лиииииии?!”, “Има ли лудиииииии?!”, “Има ли купонджиииииииии?!” и други подобни задължителни фрази, намиращи място в речника на всяка уважаваща себе си фолк певица хахахахаахах :))

Гостите, които присъстваха няма какво да ги коментирам – все музикални икони! Невероятни, единствени, велики! Тук отварям една скоба – за един изпълнител освен признанието от страна на публиката е много важно и признанието от страна на гилдията..... Адски се радвам, че Рени е спечелила с времето уважението на най-големите в гилдията, на икони на сръбската музика като Неда Украден и Мирослав Илич, и то го е спечелила не просто на думи, но на дела....... Подобни изпълнители не биха записали дует с когото и да е, както и не биха се качили на една сцена с когото и да е..... Същото важи и за нашите си звезди – дует “Ритон” и Орлин Горанов – невероятни музиканти, певци, личност.... DJ Krmak - също уникат, много колоритен и опрделено качи градуса на настроението! Голямо шоу направи! Николай Свинаров също се справи чудесно и появата му лично мен ме върна към емоциите от благородната кауза на UNICEF и bTV "Великолепната шесторка".

Като цяло – уникален, грандиозен, много стилен, много класен и много стойностен концерт, изпълнен с наистина много настроение и положителен заряд!

Рени, благодаря ти съвсем искрено за прекрасната вечер и невероятните емоции! Представи се просто брилянтно! Концертът не просто оправда очакванията ми – надмина ги многократно! Благодаря ти! Желая ти приятна, абсолютно заслужена почивка!

wmitko93 аватар автор: mitko93
местоположение:Добрич
дата: 04.04.2008

Очевидно концертът наистина си е заслужавал и се радвам, че има такива изпълнители като Рени - и смели, и качествени, които да правят подобни неща за нас, публиката. Особено се интересувам от хореографията, защото на последните концерти на телевизия "Планета" такава почти нямаше. А ако имаше, тя беше на едно никакво ниво. Та мисълта ми е, че за един спектакъл всичко е важно и силно се надявам и при Рени да е било така най - вече с балетите, защото напоследък виждаме страхотни излагации...

wLUXOR аватар автор: LUXOR
местоположение:София
дата: 04.04.2008

Прав си, все по-рядко можеш да видиш хубава и стилна хореография.... точно затова много се зарадвах на това, което видях на концерта на Рени, наистина беше нещо много красиво, много стилно, много художествено поставено и с адски много чувство, замисъл и послание...

wmitko93 аватар автор: mitko93
местоположение:Добрич
дата: 04.04.2008

Опорочават се хубавите песни и старанието на изпълнителите да изглеждат добре за феновете си по този начин. Радвам се, че Рени е обърнала внимание и на това и е работила с истински професионалисти. Видях снимки и инфо за концерта в сайта - наистина е била много хубава и различна като визия, сцената също ми допадна - нещо по - различно е.

wblue_eyes аватар автор: blue_eyes
местоположение:няма данни
дата: 08.04.2008

Прочетох доста коментари по повод концерта (и в други форуми) и мога да кажа, че зала 1 на НДК беше пълна. За човек, който няма продуценска къща зад гърба си, това е голямо постижение. Тоалетите, с които беше Рени си бяха на ниво. Повечето поп-фолк изпълнителки се обличат едва ли не само по бельо, понеже нямат достатъчно гласови данни. Рени си беше подбрала много стилни рокли. А и на колко концерти на пайнерките президента изпраща цветя. Според мен Рени се справя доста по-добре като самостоятелен изпълнетил, за което я поздравявам.

wkobi аватар автор: kobi
местоположение:Yambol / Sofia
дата: 05.05.2008

Аааааааааааааа

Концерта беше невероятен!И ума, и дума загубих след видяното.Макар че го гледам за 2-ри път просто не мога да опиша възхищението си от Рени!Най-добрата!!!

wBibito аватар автор: Bibito
местоположение:Перник
дата: 05.05.2008

Oхххххххххх искам пак да го гледам,ще изкупя всички ДВД-та лелел. Направо нямам думи. Рени е номер 1 ! Най-добрата,направо съм пълна с енергия...този концерт беше невероятен,върна ме към 31 март и сега ще откача ОТ кеф!!! Обичам те Рении!!!

wnai_golqmata_fenka_na_Reni = ) аватар автор: nai_golqmata_fenka_na_Reni = )
местоположение:СофиЯ
дата: 05.05.2008

леле... много му се радвах :) много добър запис... и ме върна пак на концерта на 31-ви :) много беше готинооооооооо :* искам пак :) и дано Рени да го издаде на ДВД.. мн се надявам .. :)

wnai_golqmata_fenka_na_Reni = ) аватар автор: nai_golqmata_fenka_na_Reni = )
местоположение:СофиЯ
дата: 07.05.2008

защо свърши ;( много искам ОЩЕЕЕ... беше... просто СУПЕР нямам думи :)

wLUXOR аватар автор: LUXOR
местоположение:София
дата: 07.05.2008

Записът на концерта беше страхотен, въпреки че на живо, в залата, емоцията беше многократно по-голяма и удоволствието беше несравнимо. Винаги съм харесвал живите изпълнения, когато музиката се ражда на момента – в това е истината и точно тогава си проличават възможностите и класата на един изпълнител. Определено камерата и микрофона не са в състояние да уловят на 100% атмосферата в самата зала и няма да крия – в първите минути от излъчения запис имах усещането, че концертът, на който бях и записът на канцерта, който гледам в момента, са две съвсем различни неща....... е, това усещане не продължи дълго :)) и почти веднага успях да се потопя отново в магията, която Рени ни подари. Като цяло преподтвърждавам първоначалните си впечатления – всичко беше изпипано до последния детайл. Във всичко имаше много стил, класа и сериозен замисъл – чак не е за вярване, че този спектакъл е спретнат за няма и месец време........ Направо не ми се мисли какво щеше да бъде, ако организацията на събитието беше няколко месеца, както е при други изпълнители....

В заключение бих казал само едно нещо, позволявайки си да използвам в адаптиран вид фрагменто от един от вечните хитове на “Щурците”:

Рени,

“като нежен дъжд валеше твоят глас,

като сбъднат сън концертът бе за нас,

ти показа ни отново, че си най-добра

на сцената – една, единствена!!!”

Още веднъж благодаря за невероятните емоции, които ни подари! :))

wnai_golqmata_fenka_na_Reni = ) аватар автор: nai_golqmata_fenka_na_Reni = )
местоположение:СофиЯ
дата: 08.05.2008

:)

wnai_golqmata_fenka_na_Reni = ) аватар автор: nai_golqmata_fenka_na_Reni = )
местоположение:СофиЯ
дата: 15.05.2008

Много готин концерт... просто ВЪРХА :)

wLove_reni аватар автор: Love_reni
местоположение:Shumen
дата: 21.05.2008

Не можах да присъствам на концерта ,но го гледах по БТВ.

Беше невероятна Рени.

Всъщност незнам как да го опиша.Нама думи.Изпя едни от най-добрите си хитове.Всичко беше много добро.

Незабравим концерт.Рени показа,че е най-добрата и без да преувеличавам е Голяма Звезда.

С този спектакъл засенчи доста от другите звездички...

wkobi аватар автор: kobi
местоположение:Yambol / Sofia
дата: 11.05.2009

Снощи за пореден път се насладих на концерта по МСАТ!Беше наистина голяма емоция и, макар че мина повече от 1 година оттогава, настръхвам всеки път, щом се сетя за концерта!

wnai_golqmata_fenka_na_Reni = ) аватар автор: nai_golqmata_fenka_na_Reni = )
местоположение:СофиЯ
дата: 11.05.2009

Ох,и аз исках да го гледам (щеше да ми е за ... 30ти път поне :D),но нямах възможност,защото не бях вкъщи ;( Но много се радвам,че го имам на ДВД и когато искам мога да му се насладя :)

Напиши мнение

За да оставите мнение трябва да влезте от тук. Ако нямате профил, регистрирайте безплатно тук.