Коя е най-хитовата песен във "Виж ме!"?

автор: kobi

Албумът на Рени - "Виж ме!" е вече от няколко месеца на пазара,така че мисля че всички сте доста добре запознати с неговото съдържание...Коя според вас е най-хитовата песен в този албум?

Мнения

wrosen_666 аватар автор: rosen_666
местоположение:Нова Загора/Пловдив
дата: 11.07.2007

Да! Без никакъв спор можем да кажем, че това е най-хитовия албум на РЕНИ, за което я поздравявам. Много е спорно обаче коя е най-хитовата песен, всяка от тях е толкова различна и хитова, но аз бих казал...От вече известните "старите" за мен безспорен хит е уникалната песен "Йерусалим". От новите страшно много ми харесва "Каменно сърце", разбира се и всички останали. Пожелавам на РЕНИ само такива албуми за напред....:)

wBibito аватар автор: Bibito
местоположение:Перник
дата: 11.07.2007

Да и според мен безспорно това е най-добрият албум на Рени до сега! Еми всяка една песен има потенциял за хит,определено "Йерусалим" и "Съмнявай се в мен" а пък и "Горчиво и сладко" са 100% хитове до сега,от новичките "Виж ме" е 100% хит ! Да се надяваме и на другите песни -особено дуета ! За мен всички песни са чудесни !!!!

wLUXOR аватар автор: LUXOR
местоположение:София
дата: 15.07.2007

Трудно ми е да кажа наистина коя е най-хитовата песен. За пореден път ще кажа, че за мен в този проект на Рени няма слаба песен. Трудно е да се направи съпоставка между отделните песни, защото са много различни една от друга. Аз лично ги харесвам всичките, дори не мога да ги разпределя в групички от 1-во до 3-то място например, просто защото всичките заемат първо място за мен. Всяка песен носи своето послание, своята енергия, своя емоционален заряд.

wkobi аватар автор: kobi
местоположение:Yambol / Sofia
дата: 06.10.2007

Според мене лично последният албум на Рени е може би най-добрия в нейната кариера и най-различния.Във "Виж ме!" има толкова незабравими песни,че този албум ще бъде най-доброто, което е излизало на пазара с години.Безспорно фаворит от неклипираните песни за мене си остава "Виж ме".Песен, която слушам всеки ден, която е много динамична и лесно запеваема, и неслучайно е дала заглавието на албума.И все пак като цяло обожавам всяко едно парче, което е част от страхотния проект "ВИЖ МЕ!".

wsidni аватар автор: sidni
местоположение:sofia
дата: 06.12.2007

sled kato pesenta ,,vig me,, ve4e ima video opredeleno tia shte stane goliam hit, pesnta ,,ierosalim,, gor4ivo i sladko.

wmitko93 аватар автор: mitko93
местоположение:Добрич
дата: 04.04.2008

Аз съм на мнение, че всичко клипирано от този албум, става популярно. Е, има и по - открояващи се песни, но като цяло всички парчета си носят хитовото звучене. :))

wnai_golqmata_fenka_na_Reni = ) аватар автор: nai_golqmata_fenka_na_Reni = )
местоположение:СофиЯ
дата: 07.05.2008

според мен Виж ме :)

Напиши мнение

За да оставите мнение трябва да влезте от тук. Ако нямате профил, регистрирайте безплатно тук.