Кампания - родители на деца със синдром на даун

Кампания - родители на деца със синдром на даун

Рени се включи в кампанията на Сдружението на родителите на деца със синдром на Даун в България, като се снима за календара на организацията за 2013-та година.

Звездата на Diapason Records украси месец юни, заедно с едно от децата, избрани да позират с популярните личности. „За тази болест в България все още се знае малко и хората трябва да свикнат с присъствието на тези деца. Надявам се, че в бъдеще ще се научим по-добре да интегрираме в обществото ни малчуганите, които страдат от синдрома на Даун." - сподели Рени при старта на кампанията.

Зад фотообектива застана Александър Кацев, а освен изпълнителката още 11 български звезди от областта на спорта, музиката и театъра подкрепиха безвъзмездно инициатива на сдружението, позирайки за календара.

Рени ще участва и в бъдещите проекти на сдружението през месец март 2013-та година. На едно от следващите събития тя ще представи песента „Чуй, сърце”, написана специално за деца и техните родители, която е включена в новия й албум „Нека няма край”.

Ето и снимките, направени за календара.