"Бях на ръба" с видео клип от 17 декември

"Бях на ръба" с видео клип от 17 декември

Втора седмица новата песен на Рени - "Бях на ръба" оглавява музикалните класации. Песента вече има свой ефектен видео клип, който стартира излъчването си в ефира на ФЕН ТВ в понеделник 17 декември от 13.30 часа.

"Бях на ръба" е сниман с кинокамера в едно от популярните американски студия край София. Музикалното филмче разказва за съдбата на една жена, която живее в компромиси, за да бъде близо до мъжът, който обича. В края на видеото тя намира сили и го напуска. За последните си видео клипове Рени работи с режисьора Виктор Антонов, който е автор и на "Бях на ръба". "Работим много добре с неговия екип, харесвам идеите му и сме като едно цяло- приемам това, което той изисква като режисьор, но се съобразява и в това което на мен ми се иска и харесвам".

Във видеото на Рени и партнира един от варненските топ модели Антон Александров, който играе много добре ролята си на властен мъж. Три снимачни площадки бяха изградени за снимките, три визии сменя певицата във видеото, а целият екип остана доволен от свършената работата. По време на снимките авторката на текста на песента и приятелка на Рени, певицата Есил Дюран изненада екипа като пристигна на снимачната площадка с пакет баклъва - за добрата съвместна работа между двете звезди!

Бях на ръба - видео

Ето и видеото на "Бях на ръба".