"БЯХ НА РЪБА" от 1 декември

"БЯХ НА РЪБА" от 1 декември

Докъде може да доведе любовта на една отчаяна жена! Това е основната тема в новото видео на поп фолк звездата Рени "Бях на ръба". Песента е трети сингъл от новият албум на звездата "Нека няма край", който издаде Диапазон рекърдс.

Видеото е снимано в американското филмово студио UFO край София и представя всички емоции, чувства и терзания на една жена загубила битката с любовта. "Песента и видеото е в подкрепа на всички жени, които трябва да превъзмогнат страданията и да продължат живота си напред без човека който е бил до тях и с който са били компромисите", споделя певицата. Режисьор на видеото е Виктор Антонов, който снима два дни на специално изградени декори във филмовото студио. "Бях на ръба" е по текст на Есил Дюран и музика на Деян Филипович - Декси и аранжимент на Борис Павлов. "Радвам се, че открих любовта на живота си и никога не съм изпитвала чувството да живееш на ръба, за да бъдеш с един мъж.

В тази песен ще се "открият" всички жени, които са употребени и които трябва да намерят смисъла на живота и най-вече сили", допълна художествената идея на видеото Рени. "Бях на ръба" ще излезе премиерно в ефира на ФЕН ТВ на 1 декември. За визията на звездата се погрижиха Албена Болярска- стилист и Цецо Андреев- грим.

бях на ръба

Още снимки към видеото може да видите в галерията към клипа.