Драгана Миркович на среща с Рени

Драгана Миркович на среща с Рени

Българската звезда РЕНИ посрещна в София едно от големите имена в сръбската модерна музика - Драгана Миркович. Двете се видяха инкогнито в лоби бара на х-л „Арена Ди Сердика“, като единствено охраната и черните очила на певиците ги скриха от любопитните погледи на гостите на хотела . Срещата продължи 40 минути, а двете популярни изпълнителки обсъдиха няколко съвместни проекта.

Първият е ексклузивно излъчване на новите клипове от 2009 година на РЕНИ в програмата на сателитната телевизия DM SAT. Телевизията е собственост на Драгана Миркович и излъчва както в цяла Европа, така в Австралия и в САЩ, похвали се сръбската звезда.

Вторият съвместен проект на Драгана и РЕНИ е записването на дуетна песен, която да бъде представена пред българската публика на 30 май 2009 година. По думите на Драгана Миркович, най-популярните песни на РЕНИ от новият и албум в Сърбия са заглавната песен на албума „Опа опа“, „Носталгия“ и „На саме“. На финала на срещата двете си размениха новите си музикални CD-та, които се появиха паралелно на музикалния пазар. Следващата среща ще бъде в Сърбия, си обещаха двете изпълнителки.

Певиците бяха облечени много стилно и елегантно, като бяха наблегнали на черния цвят. Драгана Миркович беше в костюм на „Прада“ , а Рени облечена в костюм на Роберто Кавали. Всички почитатели на РЕНИ, които искат да гледат песните и в ефира на DM SAT могат да изпратят sms на номер 1924 като изписват в началото на съобщението думата- SAT и след това името - Рени и песента и която предпочитате.

Среща на Рени и Драгана в София. Декември 2008