Рени стана рекламно лице на модна къща “Рени”.

Рени стана рекламно лице на модна къща “Рени”.

Най-женствената фото сесия в своята кариера направи българо-сръбската звезда Рени. Фотосесията е направена специално за модната къща “Рени”.

Фотосесията за модната къща "Рени"

Певицата, която е бременна в шестия месец застана пред обектива на модния фотограф Момчил Христов, за да заснеме единайсет тоалета, направени за нея от дизайнерите на фирмата.

Фотосесията за модната къща "Рени"

Едноименната варненската модна къща произвежда вече девет години облекла за бременни и Рени е лице на колекцията им за новия сезон пролет-лято 2009. “С тази фото сесия искам да покажа, че жената е красива дори когато е бременна, когато е качила няколко килограма и когато не може да си позволи да бъде сексапилна. Смятам, че тази фото сесия ще провокира повече българки, които са бременни да се чувстват желани и обичани от своите мъже”, сподели певицата.

Фотосесията за модната къща "Рени"

Тя разкри, че вече е в шестия месец от бременността си и очаква момче. То ще се появи в средата на месец юни. Въпреки това Рени не е избрала име за своето бъдещо дете, тъй като първоначалните прогнози сочеха, че то ще бъде момиче. Първото дете на Рени е момче, казва се Борис-младши и е на четири години. “Моят Борис е явно майстор, а не художник, щом отново ще си имаме момче”, шеговито споделя певицата.

Фотосесията за модната къща "Рени"

“Бременната фото сесия” на Рени е реализирана от фотографа Момчил Христов, стилист е Антония Йорданова, гримът е дело на Бони, коса: Жоро.